Robin Sips

expert in intuïtieve
marketing teksten en websites

Robin Sips

expert in intuïtieve
marketing
teksten
en websites

Leer webteksten schrijven die het hart raken, waarmee je anderen van dienst bent en waarmee jij klanten en volgers aantrekt.
Zo kun jij je boodschap en diensten scherper overbrengen.

Je hebt een missie om met de wereld te delen 

Je bent op zoek naar de juiste kennis hoe je het moet doen, zodat het werkt

Maar is het nodig om het vijfde wiel uit te vinden? Zonde van je tijd die je efficiënter kan besteden. Ik kan jou het raamwerk leveren zodat jij je teksten beter en scherper kan schrijven. Dat wil ik jou graag leren door middel van online schrijftrainingen.

Alles in je lichaam roept: ‘Ik ben klaar voor een volgende stap die mijn leven gaat veranderen.”

Dat geploeter om teksten te schrijven is verleden tijd

Ik ben Robin Sips, expert in intuïtieve marketing teksten en websites.

Toen ik 10 jaar geleden begon met ondernemen wist ik niet wat ik aan het doen was. Ik deed maar wat en had geen strategie of plan. Het enige wat ik had was een verlangen om mensen te helpen en dat was genoeg reden om te beginnen. Maar ik vroeg mezelf af waar ik moest beginnen en hoe.

In 10 jaar tijd ben ik veel gevallen en ook weer veel opgestaan.
Ik heb in deze periode 4 verschillende bedrijven gehad. Van masseur tot schoonmaker. Ik deed er alles aan om zichtbaar te worden, maar het lukte me steeds niet. Laat ik het zo zeggen: Ik dacht dat ik er alles aan deed. Dit herken je waarschijnlijk wel: Elke dag een foto van mezelf posten, elke dag een blog plaatsten, elke dag mijn social media pagina’s verbeteren. Alleen er kwam geen resultaat, het bleef maar stil.

Achteraf heb ik geen spijt gehad omdat deze ervaringen me hier hebben gebracht. Deze ervaringen hebben mij laten inzien dat iedereen dit kan. Iedereen kan op een afgestemde manier zichzelf zichtbaar maken. Je moet alleen weten hoe. Dat wil ik jou graag leren door middel van trainingen.

Stop met zoeken en start met schrijven

Hoe zet ik social media in voor mijn bedrijf?
Wat zal ik op mijn website zetten?
Waarom krijg ik niet genoeg klanten?
Hoe zet ik mijn passie om in diensten?  

Het is volkomen normaal dat je deze vragen hebt. Ook ik had ze vroeger! Ik was zo onzeker over mijn bedrijf en mezelf in het begin dat ik de eerste 2 maanden thuisbleef. Gelukkig had ik de juiste mensen om mij heen die mij hiermee hielpen. Dit wil ik ook voor jou zijn, om net dat extra duwtje in de rug te geven en te zeggen dat jij het kan. Jij verdient een succesvol leven en mooie teksten op je website.

Ik begrijp dat iedere weg die je bewandelt spannend is maar ook dat je veel leert en gaandeweg ervan groeit. Als persoon en als bedrijf. Ik weet heel goed wat wel werkt en niet werkt op online gebied. Ik heb nu het mooiste beroep net zoals als dat jij die van jou heb gevonden.

Ik help jou op een afgestemde en intuïtieve manier om scherpe en goede webteksten te schrijven, die aansluiten op jouw klantenprofiel.
Zo kun je teksten schrijven voor je website en je salespagina en dat levert je meer zichtbaarheid, en zelfvertrouwen op.
Zo krijg je weer nieuwe klanten die jij kunt helpen omdat je de vertaalslag versterkt zodat je tekst met aanbod voelbaar overkomt.

Testimonials 

Met teksten heb ik altijd geworsteld en zie nu hoe belangrijk een goede vertaalslag is. Ook van hoe je het aanpakt en doet, is een grote eye- opener voor me. Bedankt Robin voor de hele mooie verrijkende webinar. Je hebt dat super gedaan!

Martine van Lommel

Heel erg bedankt Robin het was een super interessant webinar en heb er veel van geleerd, vandaag nog maar eens herhalen dank je wel.

Atie Boer Advocaat

Lieve Robin, jou enthousiasme werkt aanstekelijk. het was zeer zeker een waardevol webinar. Je hebt mij aan het schrijven gezet. Kon niet meer stoppen. Helemaal begrepen wat jullie bedoelen om jezelf goed neer te zetten. Nu heb ik zoveel geschreven dat ik bijna een boek kan vullen😂nu daar de beste zinnen uithalen en dan stuur ik het naar je toe.

Toos Stam

De webinar met Robin was heel inspirerend. Veel geleerd. Biedt heel veel structuur om een goede tekst op te bouwen. Enthousiasme van Robin werkt ook heel aanstekelijk. Was een hele fijne groep. Iedereen stelde zich open op en je kon veel van elkaar leren. Zeker een aanbeveling waard voor de anderen⭐️

Tanja Waterreus

Er is mij ontzettend veel duidelijk geworden tijdens deze webinar over marketing veel handvatten gekregen. Inspirend dat zeker. Ook de aanwijzingen van die je gaf aan de andere engelen waren erg leerzaam. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk Robin Sips.

Yvette Vermeulen

Wat leer je?

R

Je leert hoe je jouw boodschap helder kunt vertalen naar je klant

R

Je leert stap voor stap schrijven die het hart raken

R

Je leert hoe je je moet afstemmen op je klant

R

Je leert het geheim waarom je nu niet genoeg klanten hebt

R

Je leert jouw diensten scherp neer te zetten

R

Je leert waarom je nu niet voldoende zichtbaar bent

R

Je leert waarom teksten schrijven belangrijk is voor je bedrijf

R

Je leert dat je anders moet denken om succesvol te kunnen schrijven

Wat we gaan doen

Stap voor stap ga ik je leren hoe je intuïtieve (marketing)teksten schrijft. Ook ga je je visie, expertise, wat je doet en wat je verkoopt helder krijgen.
We doen dit online via Zoom. De online Masterclass bestaat uit 2 delen verdeeld over 2 dagen van ongeveer 1,5 uur per deel.

Tijdens het eerste deel  ga je leren hoe je teksten schrijft die verkopen en waarmee je meer zichtbaarheid krijgt. Je krijgt op het eind een aantal schrijfopdrachten mee. 
Op de tweede dag  gaan we samen je opdrachten doornemen en verbeteren zodat je nog meer inziet wat het verschil kan zijn. Dus dan leer je nog meer!

Per keer zal dit ongeveer anderhalf uur duren met maximaal 4 deelnemers per keer omdat dit veel aandacht nodig heeft.

Startdatum:
Eerste dag: Donderdag 25 Juni om 18:00
Tweede dag: Maandag 29 juni om 18:00

Jouw bijdrage zal €225,- zijn voor de trainingsdagen.
Dit is inclusief de opgenomen online masterclass zodat je het altijd terug kunt kijken.