Dat geploeter om je eigen website te maken is verleden tijd

Het kost teveel tijd, frustratie en energie. Je wilt jezelf focussen op jouw ding, niet op het technische gedoe.

Wat nou als ik zeg dat het allemaal makkelijker kan?

We gaan samen bouwen aan jouw afgestemde website zodat jij meer energie kan steken in mensen helpen. Jouw wensen en visie verweef ik in het technische gedeelte zodat de intentie en je boodschap helder overkomen op jouw klanten. Dat is toch gaaf? Je lees dit bericht niet voor niets natuurlijk, niks is toeval.

Testimonials

Robin is snel, betrouwbaar, flexibel en levert enorme grote en goede kwaliteit. Hij denkt mee, en kan zelfstandig opereren, hij heeft aan een woord genoeg. Een verademing als je goede support zoekt, die ook up to date snel dingen voor je kan neerzetten. Robin is erg betrouwbaar, eerlijk en ook een vakman. Wil je online groeien, dan is Robin je man!

Yvette Hooites Meursing

Zoek je een nieuwe website die zowel qua inhoud als design helemaal aan je wensen voldoet? Robin combineert zijn technische kennis met gevoel voor stijl . Hij luistert goed naar wat je vertelt. Een zeldzame combinatie onder websitebouwers. Robin levert vakwerk voor een eerlijke prijs.

Jan Wijnen

Al een tijdje was ik niet geheel tevreden over mijn website, maar wist ik zo snel niet hoe deze te wijzigen naar een website welke meer van deze tijd is. Door Robin heb ik nu een website die geheel passend is bij deze tijd. Robin reageert vlot, is vriendelijk en behulpzaam en denkt met je mee. Daarbij heeft hij al snel in de gaten wat bij jou past, qua kleur en opbouw van de website. Wil je wat aangepast hebben, dan is dit geen enkel probleem en zit je met een vraag dan is hij je snel tot hulp. Dankjewel voor je mooie werk Robin, hier zit een tevreden klant.

Laura van der Heul

Robin staat altijd voor je klaar. Heeft altijd goede inbreng, denkt mee en maakt tijd om je te helpen. Met hem sparren geeft verfrissing. Hij tilt mijn online marketing steeds naar een hoger level.

Annemarie Sips

Wij werken nu 2 jaar samen met Robin, je kunt hem altijd bellen als er een probleem is met de website / marketing. Binnen 24 uur geeft hij reactie op je vraag, tot nu toe werd altijd alles opgelost. Fijn persoon om samen mee te werken, komt zelf altijd met leuke ideeën!

Bonito Hagen

pakketten

 

BETAAL PER MAAND VOOR EEN GLOEDNIEUWE WEBSITE.

* Bij een overeenkomst van 1 jaar

* Bij een overeenkomst van 1 jaar

* Bij een overeenkomst van 1 jaar

Bovengenoemende pakketten zijn excl. 21% btw, vanaf prijzen en zonder serverruimte.

Vul je gegevens in voor een adviesgesprek

13 + 15 =