Dat geploeter om je eigen website te maken is verleden tijd

Het kost teveel tijd, frustratie en energie. Je wilt jezelf focussen op mensen helpen, niet op het technische gedoe.

Wat nou als ik zeg dat het allemaal makkelijker kan?

We gaan samen bouwen aan jouw afgestemde website zodat jij meer energie kan steken in mensen helpen. Jouw wensen en visie verweef ik in het technische gedeelte zodat de intentie en je boodschap helder overkomen op jouw klanten. Dat is toch gaaf?

Elkaar versterken waar je hart sneller van gaat kloppen is waar het om draait. Je lees dit bericht niet voor niets natuurlijk, niks is toeval.

Klik op de knop hieronder zodat we op een afgestemde manier kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen doen! 

Testimonials

Robin is snel, betrouwbaar, flexibel en levert enorme grote en goede kwaliteit. Hij denkt mee, en kan zelfstandig opereren, hij heeft aan een woord genoeg. Een verademing als je goede support zoekt, die ook up to date snel dingen voor je kan neerzetten. Robin is erg betrouwbaar, eerlijk en ook een vakman. Wil je online groeien, dan is Robin je man!

Yvette Hooites Meursing

Zoek je een nieuwe website die zowel qua inhoud als design helemaal aan je wensen voldoet? Robin combineert zijn technische kennis met gevoel voor stijl . Hij luistert goed naar wat je vertelt. Een zeldzame combinatie onder websitebouwers. Robin levert vakwerk voor een eerlijke prijs.

Jan Wijnen

Al een tijdje was ik niet geheel tevreden over mijn website, maar wist ik zo snel niet hoe deze te wijzigen naar een website welke meer van deze tijd is. Door Robin heb ik nu een website die geheel passend is bij deze tijd. Robin reageert vlot, is vriendelijk en behulpzaam en denkt met je mee. Daarbij heeft hij al snel in de gaten wat bij jou past, qua kleur en opbouw van de website. Wil je wat aangepast hebben, dan is dit geen enkel probleem en zit je met een vraag dan is hij je snel tot hulp. Dankjewel voor je mooie werk Robin, hier zit een tevreden klant.

Laura van der Heul

Robin staat altijd voor je klaar. Heeft altijd goede inbreng, denkt mee en maakt tijd om je te helpen. Met hem sparren geeft verfrissing. Hij tilt mijn online marketing steeds naar een hoger level.

Annemarie Sips

Wij werken nu 2 jaar samen met Robin, je kunt hem altijd bellen als er een probleem is met de website / marketing. Binnen 24 uur geeft hij reactie op je vraag, tot nu toe werd altijd alles opgelost. Fijn persoon om samen mee te werken, komt zelf altijd met leuke ideeën!

Bonito Hagen

portfolio

 

Annemariesips.nl

Sportenslankstudio.nl

Lichtkrachtcoach.nl

Krachtiggezond.nl

Stretchshop.nl

C4bm.nl

Sportandspirit.nl

Trimsalonvoorkonijnen.nl

Angelopentaris.nl

Mijn werkwijze

Stap voor stap gaan we samen werken aan jouw website. We stemmen af wat jij graag op je website wilt hebben en hoe jij het voor je ziet. 

Om te zorgen dat je website marketingtechnisch ook goed in elkaar zit deel ik mijn visie en tips hierover met jou. Zo maken we je website aantrekkelijk voor jouw (potentiële) klanten. We doen dit online via Zoom of op locatie, jij bepaald!

Tijdens het bouwen van je website: We houden nauw contact zodat we afgestemd blijven. Ik werk vanuit een intuïtieve wijze dus ik stem af op alle vlakken die te maken hebben met jouw website.

Afgeleverd?  Nadat jouw website af is krijg je altijd nog tips mee over hoe je kunt beginnen om je website in te zetten voor jouw bedrijf en zichtbaarheid.

Wil jij jezelf tijd, frustratie en energie besparen? En wil je je niet bezig houden met het technische gedoe?

Plan dan vrijblijvend een website oriëntatie gesprek in door op de knop hieronder te drukken.